imageimageimageimageimage

Stiskalnice za sadje

Izdelujemo

  1. ROČNE STISKALNICE ZA SADJE   rocna_1
  2. MOTORNE STISKALNICE ZA SADJE z enosmernim ali dvosmernim cilindrom   motorna_100L_1
  3. ROČNA STISKALNICA ZA STISKANJE SOKOV namenjene za gospodinjsko uporabo in sicer za ročno stiskanje sadja in zelenjave, vrtnin in zelišč

 

 

Hidroagregat lahko izdelamo z elektromotorjem na enofazni ali trofazni električni tok.

Stiskalnice so „mobilne“ kar pomeni, da je vsaka stiskalnica na kolesih in jih je mogoče enostavno premikali po prostoru.

 

   

GARANCIJA, KAKOVOST IN VARNOST

Vsi ponujeni proizvodi imajo 2 leti garancije in so preizkušeni v lastnih testnih oddelkih.

Za vse izdelke pa, po potrebi, izdelamo ustrezna poročila (CE), kar pomeni, da so proizvodi v skladu Slovenskega in evropskega standarda (izjava o skladnosti).

DOBAVA IN REKLAMACIJA

Dobavni rok za veliko večino proizvodov je TAKOJ, za ostalo pa je dobavno rok od 10 do 21 dni od dneva naročila! Vsi stroški pakiranja, zavarovanja, carine so že zajeti v ceno. Transport do naročnika v Sloveniji se vrši po dogovoru oz. je možen lasten prevoz ali organiziran prevoz s strani kupca, za katerega odgovarja on sam - kupec.

Morebitne reklamacije je potrebno vložiti v roku 8 dni po prejemu blaga! Reklamacije morajo biti ugotovljene komisijsko in z zapisnikom. Napake v oblikovanju in tisku so možne, zato si pridržujemo pravico do sprememb!

KUPUJTE Z ZAUPANJEM

Vsi proizvodi z izjavo o varnem delovanju in skladnosti z certifikatom CE.

Velike kapacitete, preizkušena kvaliteta, racionalno rokovanje in solidne cene!

Rezervni deli zagotovljeni!

Avtorske pravice © 2018 Open Source Matters. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna, izdana pod GNU/GPL licenco.
homemade keratin hair straightening treatment red hair extensions sally's human hair wigs ali julia hair instagram how long is 10 inch hair weave human hair wigs ombre short hair brown to blonde loreal hair color spray human hair wigs uk black bob wig no fringe halo couture extensions price lace wigs uk hair mask boots can you still curl your hair after japanese straightening hair wigs uk